Skip to main content

Δύο από τα οκτώ εισιτήρια των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ σφραγίζονται απόψε το βράδυ και δεν μένει παρά να δούμε ποιες θα είναι οι ομάδες που θα προκριθούν πρώτες.

Όλα τα φώτα στρέφονται στον πρόωρο τελικό για πολλούς… Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ και η αδρεναλίνη στα ύψη.  Προβάδισμα έχουν οι Άγγλοι μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο, αλλά αναμένεται ρεβανς-θρίλερ αφού οι «μπλαουγκράνα» κρατούν απόρθητο το «Καμπ Νου» φέτος.

Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς, η Ρόμα παίζει το τελευταίο της χαρτί στην έδρα της Σαχτάρ. Το 3-2 με το οποίο ηττήθηκε στο Ολίμπικο δεν της αφήνει πολλές ελπίδες πρόκρισης μιας και χρειάζεται διαφορά δύο τερμάτων στο Ντόνετσκ. 

Οι Ουκρανοί είναι σκληρά καρύδια κι αν οι «τζιαλορόσι» θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση, τότε πρέπει να κάνουν αυτό που είχε πει προ μηνών ο πρώην τεχνικός τους, Κλαούντιο Ρανιέρι. Να δείξουν ότι έχουν αρχ…!

Δύο άκρως ενδιαφέρουσες μάχες που θα κρατήσουν πολύ ψηλά το ενδιαφέρον σας. Παρακολουθήστε τα ματς ζωντανά σε live streaming στα ακόλουθα κανάλια.