Skip to main content

Ο λόγος για τον Καλού της Τσέλσι που βρίσκεται πλέον παραγκωνισμένος από τον Κάρλο Αντσελότι ο οποίος επιλέγει το δίδυμο Ανελκά-Τόρες. Με δηλώσεις του ο 25χρονος άσος των «μπλε» τόνισε πως θα περιμένει λίγο ακόμα να δει πως θα πάνε τα πράγματα κι αν δεν πάρει ευκαιρίες, θα σκεφτεί το μέλλον του σε κάποιον άλλο σύλλογο. Προς το παρόν την είπε στους προαναφερθέντες για την αποδοτικότητά τους στο γήπεδο…

«Είναι δύσκολο να βλέπεις τα παιχνίδια απέξω, όπως κάνω εγώ όλο αυτό το διάστημα. Αν δεν έρθει σύντομα κάποια ευκαιρία, τότε θα σκεφτώ σοβαρά το μέλλον μου στο τέλος της χρονιάς. Δεν πρέπει να πάρω βιαστικές αποφάσεις, γιατί όταν το κάνεις αυτό υπό καθεστώς πίεσης τότε συνήθως κάνεις λάθος.

Ο Τόρες, ο Ανελκά, ο Ντρογκμπά και ο Μαλουντά είναι όλοι τους εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Βέβαια, αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά και το τι λένε οι αριθμοί, θα δει ότι δεν απέχω πολύ από αυτούς. Ο προπονητής ξέρει τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα, αν και τώρα επιλέγει το δίδυμο Ανελκά-Τόρες. Αν και δεν αποδίδει ακόμη καλά, πρέπει να περιμένουμε».