Skip to main content

Αν δεν ξέρει ο επί χρόνια προπονητής σου στην Άρσεναλ τι τρέχει, ποιος θα ξέρει; Ο Αρσέν Βενγκέρ μιλάει για το σκάνδαλο που προέκυψε με τον Κόλο Τουρέ ο οποίος πιάστηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Σύμφωνα με τον Αλσατό τεχνικό, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι έχει κάποια προβλήματα με το βάρος του και προμηθεύεται χάπια διαίτης από τη σύζυγό του, τα οποία και ευθύνονται για το αποτέλεσμα της εξέτασης!

Πάντα από πίσω κρύβεται μια γυναίκα τελικά… Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Ιβοριανό αμυντικό τονίζοντας πως είναι υπόδειγμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και πως πάντα έκανε «καθαρή» ζωή, όπως αρμόζει σε κάποιον που αγωνίζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Θέλει να ελέγχει το βάρος του γιατί έχει κάποια προβλήματα και πήρε χάπια διαίτης από τη σύζυγό του. Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τη γυναίκα σου! Έτσι βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Νομίζω ότι ήταν λάθος. Δεν ήταν αρκετά προσεκτικός και δεν νομίζω ότι το έκανε εσκεμμένα και ήθελε να το κρύψει.

Ήταν μεγάλη έκπληξη, γιατί είχα τον Κόλο μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ τον έφερα εδώ. Είναι ένας άνθρωπος που είχε πάντα "καθαρή" ζωή. Ζούσε όπως αρμόζει σε έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ήταν πάντα στο σπίτι, ένας πραγματικός οικογενειάρχης και δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, για να βελτιώσει τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Νομίζω ότι απλά έκανε λάθος που δεν ρώτησε "μπορώ να το πάρω αυτό;».