Skip to main content

Σαν άλλος Σάκης Ρουβάς και Μαζωνάκης, ο Τζιμπρίλ Σισέ εμφανίστηκε με φούστα στα βραβεία «Status» για τους άνδρες της χρονιάς! Διότι δεν είναι ο οποιοσδήποτε… Είναι ο Σισέ που η μόδα για εκείνον είναι ιερή, που πάντα βρίσκει έναν λόγο για να σχολιάζεται κάθε εμφάνισή του. Είναι fashion icon βρε αδερφέ! Κι αυτό όντως ήταν εκκεντρικότατο!

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η σύζυγός του, Τζουντ, η οποία το λάτρεψε και είχε προετοιμάσει το έδαφος για αυτό που θα συνέβαινε μέσω twitter: «Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη για αυτό που ετοιμάζει ο Τζιμπρίλ σήμερα. Το λατρεύω», έγραψε στην προσωπική της σελίδα ενώ στην εκδήλωση, δήλωσε ενώπιον δημοσιογράφων: «Ωραία, τον έβγαλαν πολλές φωτογραφίες! Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι φοράει φούστα»!

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού φόρεσε φούστα, το είχε επαναλάβει σε βραβεία της χώρας του όταν είχε αναδειχθεί Γάλλος παίκτης της χρονιάς, φορώντας μία δημιουργία του Ζαν Πολ Γκοτιέ. Αρκετά γνωστός σε εμάς για το σύνολο που είχε σχεδιάσει στην Άννα Βίσση για την εμφάνισή της στη Γιουροβίζιον που είχε φιλοξενηθεί το 2006 στην Ελλάδα.

Ο Σισέ και η φούστα του…