Skip to main content

Λοιπόν αυτό το πρωτάθλημα είναι λατρεμένο… Διότι σε αφήνει στην αγωνία, δεν είναι προκαθορισμένο από τα μέσα της σεζόν. Κοιτάς Ισπανία και τι να δεις; Η Μπάρτσα έχει πάρει στα αυτιά το πρωτάθλημα και δεν χάνει βαθμούς ούτε στον ύπνο της πλέον. Ε, στην Ιταλία δεν είναι έτσι. Κάθε βδομάδα έχουμε και νέα ανατροπή, κάτι να κρατά ψηλά το ενδιαφέρον μας και να μας παρακινεί να δούμε τα ματς.

Σήμερα έγινε χαμός και πάλι. Η Μίλαν πήγε στη Τζένοα κι έμεινε στο 1-1 δίνοντας ελπίδες στις υπόλοιπες να ονειρεύονται πρωτιά. Η Λάτσιο επίσης αναδείχθηκε ισόπαλη (ίδιο σκορ) με την Κιέβο και η μόνη που λεκανε το καθήκον της, ήταν η Νάπολι που επικράτησε 2-0 της Τσεζένα. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στο ΊΝτερ-Ρόμα δηλαδή.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόνο δύο βαθμοί, 41 η μία, 39 η άλλη. Οι Ρωμαίοι στον πρώτο γύρο είχαν επικρατήσει 1-0 με γκολ του Βούτσινιτς στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Την προηγούμενη αγωνιστική «αυτοκτόνησαν» εντός έδρας αφού δεν μπόρεσαν να νικήσουν τη Μπρέσια, μία εκ των ουραγών με την οποία αναδείχθηκαν 1-1.

Οι «νερατζούρι» από την πλευρά τους έχουν πραγματοποιήσει ολική επαναφορά μετά το κακό ξεκίνημα της χρονιάς και δεν το βάζουν κάτω. Προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη στη Μπάρι με 3-0 και αν τα καταφέρουν απόψε, εδραιώνονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με διαφορά -2 από Νάπολι και -5 από τη Μίλαν.

Στάνκοβιτς, Μαρίγκα, Λούσιο, Καστελάτζι και Σάμιουελ είναι τραυματίες για τους γηπεδούχους ενώ ο Κίβου πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί αφού έχει τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για το χτύπημα στον Ρόσι στο ματς με τη Μπάρι. Για τους «τζιαλορόσι» δεν ταξίδεψαν στο Μιλάνο οι Πιζάρο, μπρίγκι και Αντριάνο (τραυματίες) και ο άρρωστος με πυρετό Τότι. Παίζεται η συμμετοχή του Μεξές.

Η αναμέτρηση ξεκινά στις 21:45 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε ένα από τα ακόλουθα λινκ: