Skip to main content

Αφού οι από πάνω έστρωσαν το δρόμο, η Ίντερ έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να «πιάσει» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, τη Λάτσιο ενώ μην ξεχνάμε πως χρωστάνε ακόμη ένα παιχνίδι. Οι «νερατζούρι» φιλοξενούνται από την ουραγό του ιταλικού πρωταθλήματος Μπάρι στις 21:45 για την 23η αγωνιστική, αγώνα που μπορείτε να παρακολουθήστε ζωντανά από τo Sportygossip.

Η Μπάρι δεν έχει καμία τύχη κόντρα στο συγκρότημα του Λεονάρτνο, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις 14 βαθμούς σε 22 αγώνες! Με 14 γκολ στο σύνολο, διαθέτει επίσης τη χειρότερη επίθεση στο φετινό Καμπιονάτο αλλά όχι και την πρωτοκαθεδρία στα τέρματα που έχει δεχθεί, αφού τα πρωτεία (λέμε τώρα πρωτεία) κρατάει η Λέτσε.

Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μασιέλο, Μπελμόντε και Μπαρέτο. Εκτός αποστολής για το Μπάρι τέθηκαν για τους Μιλανέζους οι Στάνκοβιτς, Κόρντομπα, Μαρίγκα, Λούσιο, Καστεγιάτζι και Σάμιουελ που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Επιστρέφει ο Σνάιντερ αλλά η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Ο αγώνας στα ακόλουθα λινκ: