Skip to main content

Μην χάσεις με τίποτα τη σπουδαία αναμέτρηση των Τρικάλων, όπου ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι δυο ομάδες αναμετρούνται μεταξύ τους στις 17:15, για την 14η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, για να συνεχίσουν να έχουν τη διαφορά των 5 βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και μάλιστα ελπίζουν σε πιθανή γκέλα αυτού, η οποία θα ανεβάσει και άλλο αυτή τη διαφορά.

Από την πλευρά του ο σκληροτράχηλος Αστέρας θέλει και αυτούς τους 3 «χρυσούς» βαθμούς της νίκης, οι οποίοι θα του δώσουν το δικαίωμα να συνεχίζει να έχει περισσότερες πιθανότητες στο να μείνει στην κατηγορία. Βρίσκεται στη 13η θέση και ισοβαθμεί με τον Πανιώνιο, ο οποίος είναι στη 14η! Έτσι θέλει μια νίκη, που θα του δώσει το δικαίωμα να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, αν φυσικά ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης, δεν νικήσει σήμερα το "τριφύλλι".

Από κει και πέρα, οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων θα είναι οι εξής:

 

Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Πουλίδο, Ουριμπάρι, Λαδάκης, Μπαστία, Φορτούνης, Μάρτινς, Καρέρα, Αρσενίεβιτς.

 

Ολυμπιακός: Πάρντο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ριέρα (ή Ζαϊρί), Φουστέρ, Πάντελιτς.

 

Για να παρακολουθήσεις το ματς πάτα ΕΔΩ ή ΕΔΩ ή ΕΔΩ