Skip to main content

Είδαμε πολλά που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον στο χθεσινοβραδινό αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μπιλμπάο για το κύπελλο Ισπανίας. Αλλά κυρίως παρακολουθήσαμε μια κορυφαία ομάδα που χρειάστηκε 75 λεπτά το βράδυ της Τετάρτης κι άλλα 90 στο πρώτο παιχνίδι, για να πάρει την πρόκριση που οδηγούσε στους «8» της διοργάνωσης.

Και εκτός των άλλων είχε κι απέναντί της ένα εχθρικό κοινό που πετούσε πέτρες και κέρματα στον αγωνιστικό χώρο. Ένα από αυτά πέτυχε και τον Ερίκ Αμπιντάλ στο κεφάλι, χωρίς εκείνος να τραυματιστεί σοβαρά όμως. Αλλά επειδή η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, φρόντισε λίγο αργότερα να σερβίρει ένα ωραιότατο γκολ στην εξέδρα για να τον θυμούνται!

Ο Γάλλος αμυντικός έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ένα συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «παγώνοντας» το «Σαν Μαμές» ενώ πανηγύρισε έξαλλα με τη γλώσσα έξω που θύμισε Σισέ (γαλλική μέθοδος;)! Η ισοφάριση από πλευράς γηπεδούχων (1-1 τελικό) δεν ήταν αρκετή για να δώσει το εισιτήριο στη Μπιλμπάο αφού ναι μεν στάθηκε άψογα στο «Καμπ Νου» με το 0-0 αλλά δέχτηκε γκολ εντός έδρας και αποκλείστηκε.