Skip to main content

Με το αριστερό φαίνεται να ξεκινάει η νέα χρονιά για τον Μοϊσές Ουρτάδο, καθώς αυτός τραυματίστηκε στο δεξιό δικέφαλο μηριαίο, στη σημερινή προπόνηση, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, που εξέδωσε ο Ολυμπιακός! Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε, θα πρέπει να βρει μια λύση για το χώρο του κέντρου, αφού και ο Ντουντού είναι εκτός μάχης εδώ και καιρό… Πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρησιμοποιήσει τον Γιάννη Παπαδόπουλο, δίπλα από τον Ιμπαγάσα, ή ακόμα θα μπορούσε να πάρει τη θέση του ο Βασίλης Τοροσίδη… Ο έλληνας αμυντικός, έβγαλε το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε έντονη ατομική προπόνηση στο γήπεδο. Κάτι το οποίο σημαίνει πως μάλλον θα αγωνιστεί στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη!

 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (5/1, 19:30) με τον Ηρακλή, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

 

Ο Τοροσίδης ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε έντονη ατομική προπόνηση στο γήπεδο.

 

Λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης ο Ουρτάδο αισθάνθηκε ενόχληση στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ο ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για μυϊκή ρήξη.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.