Skip to main content

Έχουν τρελαθεί οι Άραβες της Μάλαγας και θέλουν όπως φαίνεται να κάνουν την ομάδα τους κάτι αντίστοιχο με την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία! Τα πετροδόλαρα των ιδιοκτητών του συλλόγου κάνουν χρυσές δουλειές, ανεβάζουν κατακόρυφα τις μετοχές της ομάδας στον ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και την καθιστούν πλήρως υπολήψιμη από όλους. Η μεταγραφική φρενίτιδα μεγάλων ονομάτων δεν λέει να κοπάσει στον ισπανικό σύλλογο, ο οποίος αφού έφερε στον πάγκο της τον σπουδαίο προπονητή Μανουέλ Πελεγκρίνι από τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατόπιν απέκτησε τους ποδοσφαιριστές Έντσο Μαρέσκα από τον Ολυμπιακό, Ζούλιο Μπαπτίστα από τη Ρόμα και Μάρτιν Ντεμικέλις από τη Μπάγερν Μονάχου, τώρα προσέθεσε στο ρόστερ της τον πόλύ ταλαντούχο 20χρονο ισπανό αμυντικό μέσο Ιγκνάθιο Καμάτσο και τον 21χρονο τερματοφύλακα Σέρχιο Ασενχο, που θεωρείται από τους ανερχόμενους μεγάλους γκολκίπερ των ισπανικών γηπέδων! Να σημειώσουμε πρώτον ότι και οι δύο μετεγράφησαν στη Μάλαγα από τους "ροχιμπλάνκος" της Ατλέτικο Μαδρίτης και δεύτερον ότι ο Ασένχο όπως και ο Ντεμικέλις ήρθαν με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν απόκτησης.

Πιο αναλυτικά, ο Καμάτσο υπέγραψε συμβόλαιο 4.5 ετών, ενώ ο Μπαπτίστα 2.5 ετών, με την Ρόμα να παίρνει 2.000.000 ευρώ για τον Βραζιλιάνο διεθνή.

Όσον αφορά στον Ντεμιτσέλις, θα αγωνιστεί με την Μάλαγα ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και αν θέλει η ομάδα να τον αποκτήσει τότε θα πρέπει να δώσει στην Μπάγερν 3.000.000 ευρώ. Ο διεθνής Αργεντινός κεντρικός αμυντικός μάλιστα έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στη Μάλαγα με την σύντροφό του, έτοιμος για την νέα πρόκληση στην καριέρα του μετά από 7 χρόνια στην Βαυαρία.

Να θυμίσουμε ότι στο ρόστερ της Μάλαγα υπάρχει ακόμη ο γνωστός μας από την παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα Εντίνιο όπως και ο σπουδαίος επιθετικός Άλμπερτ Λούκε, οι οποίοι παρά την εγνωσμένη αξία τους θα έχουν δύσκολο έργο για να καθιερωθούν στα βασικά πλάνα της ομάδας ύστερα από αυτές τις σπουδαίες μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν.