Skip to main content

Ο γκολκίπερ της Ράσντεν & Ντάιαμοντς Nτέιλ Ρόμπερτς εγκατέλειψε τα εγκόσμια σε ηλικία μόλις 24 ετών. Τα αγγλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο αδικοχαμένος τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το γεγονός πως η πρώην σύντροφος του, είχε σχέση με τον αδερφό του Τζον Τέρ, Πολ.

Η αυτοκτονία του Ρόμπερτς έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη. Ουσιαστικά αποκαλύφθηκε από τη στιγμή που απουσίαζε από το γήπεδο για την αναμέτρηση της Ράσντεν με την Ίστγουντ Τάουν στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Η αρραβωνιαστικά του, Λίντσεϊ Κόουαν επιστρέφοντας από τη δουλειά βρήκε την πόρτα κλειδωμένη. Έτσι εσπευσμένα κάλεσε την αστυνομία, όπου βρήκε το άψυχο σώμα του Ρόμπερτς.

«Αισθανόταν ντροπή και ήταν στα πρόθυρα κατάθλιψης. Αισθανόταν ότι είχε χάσει τα πάντα», τόνισε φίλος του 24χρονου γκολκίπερ.

Ο Πολ Τέρι, Χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, ήταν συμπαίκτης με τον Ρόμπερτς στη Ράσντεν προτού μεταπηδήσει στη Ντάρλινγκτον. 

Ο Ντέιλ Ρόμπερτς δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Βανέσα Περονσέλ με συνέπεια να οδηγηθεί σε τούτη την ακραία πράξη. Λίγες εβδομάδες πριν το τραγικό περιστατικό είχε ζητήσει από την διοίκηση της Ράσντεν & Ντάιαμοντς να αποχωρήσει από τον σύλλογο.