Skip to main content

Αφού συνέβη αυτό, είμαι προετοιμασμένη για όλα από τούδε και στο εξής! Η Μπαρτσελόνα ναι! Η Μπαρτσελόνα ξαναλέγω αποφάσισε μετά από 111 χρόνια ένδοξης ιστορίας, να τοποθετήσει χορηγό στην ποδοσφαιρική της φανέλα! Κλείστε τα στοματάκια τώρα.

Οι «μπλαουγκράνα» προχώρησαν σε αυτήν την καινοτομία για το σύλλογο και έκλεισαν συμφωνία με την «Qatar Foundation» που θα τους… ακουμπάει 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως παρακαλώ (!) έως το 2016! Η συνεργασία με τη Unicef δεν χαλάει ωστόσο. Ο αντιπρόεδρος των Καταλανών, δήλωσε σχετικά:

«Αυτή η συμφωνία περιλαμβάνει μια δεύτερο επιλογή σε συνδυασμό με την Unicef. Αυτό είναι ένα μη-εμπορικό σήμα. Είναι μια συμφωνία της συγκεκριμένης εταιρίας προκειμένου να γίνει γνωστή μέσω της εκπαίδευσης και του αθλητισμού. Όλα αυτά με αφορμή βέβαια το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 το οποίο θα διοργανώσει το Κατάρ.

Τον Αύγουστο αρχίσαμε τις συζητήσεις με την εταιρία του ιδρύματος από το Κατάρ και πριν από λίγες εβδομάδες κλείσαμε τη συμφωνία. Θέλουν να κάνουμε γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι ο σύλλογος χρειάζεται χρήματα για να ασχοληθεί με ένα χρέος που κυμαίνεται μεταξύ 420 και 430 εκατ. ευρώ».