Skip to main content

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Στέλιος Καζάζης έδωσε συνέντευξη στο κυριακάτικο "Βήμα" και μίλησε για την τραγική κατάσταση στην οποία περιέλθει η ομάδα του Παναθηναϊκού αλλά και ο έτερος αντίπαλός του, Ολυμπιακός. 

Με αυστηρά λόγια μίλησε για τους δυο αιωνίους: «Οι πρώτες υποψήφιες ομάδες για να διαλυθούν είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, μολονότι είναι το οξυγόνο του αθλητισμού στην Ελλάδα».

Συνέχισε για την ομάδα του και για την δύναμη και την θέληση που δείχνουν οι παίκτες ώστε να κατεβαίνουν στους αγώνες και να αγωνίζονται κανονικά: «Οι παίκτες με επικεφαλής τους παλιούς όπως ο Πανταλέων, ο Ψάρρας, ο Ντωνάς, αλλά και οι καινούργιοι, είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Τους έχει αγγίξει πολύ αυτή η κατάσταση, αλλά βρίσκουν το κουράγιο και ακόμα το παλεύουν. Είναι αξιέπαινοι γιατί όταν μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες, και αυτά τα παιδιά είναι απλήρωτα 7-8 μήνες, αυτό δεν λέγεται επαγγελματισμός. Αυτό λέγεται καθαρή ευσυνειδησία». 

Οι δυο ομάδες έχουν φτάσει σε μια κάκιστη οικονομική κατάσταση ενώ φως στον ορίζοντα δεν φαίνεται. Οι διοικήσεις των δυο ομάδων είναι ανήμπορες να αντιδράσουν ενώ οι επιχειρηματίες των ποδοσφαρικών ομάδων σφυρίζουν αδιάφορα. Οι δυο αυτές ομάδες λέγονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, όπως ακριβώς και οι συνάδελφοί τους επαγγελματίες αθλητές, στο ποδόσφαιρο και φέρουν στην φανέλα το ίδιο σήμα. Είναι κρίμα για τις δυο αυτές ελληνικές ομάδες αλλά και για την πορεία του ελληνικού βόλλευ ομάδες να καταστρέφονται απο την αδιαφορία και την ανυπαρξία παραγόντων να ασχοληθούν με το άθλημα.