Skip to main content

O..γνωστός Μουρίνιο ξαναχτυπά! Μόλις πληροφορήθηκε την ήττα της Ίντερ απο την Κιέβο με 1-2 την Κυριακή(21/11) αναρωτήθηκε: "Πάλι έχασε ο Μπενίτεθ; "Αυτό είναι απίστευτο και ήδη βρίσκεται 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή…".

Ο Μουρίνιο θεωρεί οτι ο Μπενίτεθ δεν ακολούθησε την δουλειά που ο ίδιος έκανε στην Ίντερ την προηγούμενη χρονιά και επισημαίνει οτι το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό απο το αγγλικό. 

Στήριξη όμως φαίνεται οτι παρέχει η διοίκηση της Ίντερ με τον πρόεδρο Μάσιμο Μοράττι να κάνει δηλώσεις υποστήριξης προς τον Μπενίτεθ και την ομάδα, και να τονίζει την κρισιμότητα του παιχνιδιού του Champions League, απέναντι στην Τβέντε, την Τετάρτη (24/11) για την 5η αγωνιστική. Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν πιστεύει στις δυνατότητες του Μπενίτεθ απάντησε: "Ναι, πιστεύω. Αλλά πρέπει να δούμε αν θα πάρουμε το αποτέλεσμα απέναντι στην Τβέντε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το παιχνίδι της Τετάρτης είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να παίξουν με θυμό γιατί διαφορετικά δεν κάνουμε τίποτα. Περνάμε μία δύσκολη φάση. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς. Αλλά περιμένω ότι η ομάδα θα ανακάμψει", κατέληξε.