Skip to main content

Το βραβείο πρωτοτυπίας πρέπει να πάρει ο πρόεδρος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» έριξε «άκυρο» στον ισπανό προπονητή Χοσέ Άνχελ Θιγάντα, με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο! Συγκεκριμένα ο ισχυρός άντρας της Σκόντα είπε στον ατζέντη του κόουτς πως όταν σπάσει το γυαλί δεν μπορεί να ξανακολλήσει και συνέχισε λέγοντας του, να πάρει τα παιχνίδια του και να πάει σε άλλη παραλία! Απίστευτος ο τρόπος που διάλεξε ο μεγαλομέτοχος του Θρακιώτικου συλλόγου, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ εντυπωσιακός, ειδικά για την χώρα μας, στην οποία έχουμε συνηθίσει να παρακαλάμε και να «γλείφουμε» τους ξένους προπονητές…

Από κει και πέρα, ακολουθούν οι δηλώσεις του Πανόπουλου οι οποίες είναι και στα αγγλικά και στα ελληνικά:

 

Αγγλικά:

«When the glass (or the bridge in your case) is broken it can never be stick back together (as we say in Greece).

Therefore we would suggest that you take your toys and go play at another beach (as we say again in my country)».

 

Ελληνικά:

«Οταν το γυαλί (ή η γέφυρα στην περίπτωσή σας) σπάσει, δεν μπορεί ποτέ να ξανακολλήσει (όπως λέμε στην Ελλάδα).

Ως εκ τούτου θα σας προτείναμε να πάρετε τα παιχνίδια σας και να πάτε να παίξετε σε κάποια άλλη παραλία (όπως λέμε ξανά στην πατρίδα μας)».

 

Εν τω μεταξύ, όταν είχε γίνει στον Ισπανό η πρόταση συνεργασίας, αυτός είχε αρνηθεί επειδή ο Πανόπουλος δεν είχε δεχθεί να πληρώσει όλο το τεχνικό «τιμ». Στη συνέχεια ο Θιγάντα, φαίνεται θα το σκέφτηκε καλύτερα και άλλαξε γνώμη, όμως τότε ήταν ήδη πολύ αργά και σίγουρα θα το κατάλαβε μετά από αυτές τις δηλώσεις!