Skip to main content

Καθίσαμε και το μελετήσαμε το πράμα. Στατιστικά πλέον οδηγηθήκαμε στα εξής συμπεράσματα. Ο Ολυμπιακός έχει μια κλίση, στους τραυματισμούς. Με τεράστια αδυναμία στις θλάσεις και τις φτέρνες. Μα είναι τρομερό! Ακούω για παίχτη εκτός, και  μαντεύω σωστά τι έπαθε. Ας ρίξουμε μια ματιά.

Αγαπημένες θλάσεις:

Με πρώτο και καλύτερο τον Κέβιν Μιραλάς. Καλά πες αυτός μπορεί να πήγε και απο μάτι. Τρεις εβδομάδες εκτός ο Βέλγος Άσσος. Στη συνέχεια, την σκυτάλη πήρε, ο Γιάννης Παπαδόπουλος ο οποίος υπέστη θλάση και έμεινε είκοσι μέρες εκτός.Ζήλεψε και ο Ιμπαγάσα, υπέστη και αυτός θλάση μετά απο σούτ. Τον ακολούθησε ο Μπράβο έξι μέρες αργότερα, ο οποίος παλεύει ακόμα. Έχω ακόμα έναν. Τον επίσης κακομοίρη Τοροσίδη, που σήμερα διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση και θα λείψει 15 μέρες.

Αξιολάτρευτες Φτέρνες: Και εδώ διαγράφεται μια ενδιαφέρουσα ιστορία.Πέρυσι, ο Ντουντού έχασε αρκετά παιχνίδια ενώ για να ξεπεράσει το πρόβλημά του δοκίμασε και τον βελονισμό! Φέτος ο Ουρτάδο, με "διάδοχο" του προβλήματός τον Μέλμπεργκ να πάσχει απο "φτερνίτιδα" ( δεν υφίσταται τέτοιος όρος ιατρικά, είναι όμως μια απο τις ασθένειες που ταλανίζουν τους ερυθρόλευκους )