Skip to main content

Μετά απο την περσινή ατυχή… σύγκριση μεταξύ Cisse και Μήτρογλου, τώρα ένα νέο επεισόδιο αρχίζει στην ελληνική "σαπουνόπερα" της Super League. Djibril Cisse ή Κέβιν Μιραλάς;

Για τον Βέλγο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού μετά τις, όντως, καλές εμφανίσεις του, διθύραμβοι ακούγονται απο παντού! Αφού ο Μήτρογλου φέτος έκρυψε βαθιά μέσα στην ντουλάπα τα πιστόλια και τα πολυβόλα του και πατάει χόρτο μόνο όταν φτάνει η αποστολή στο γήπεδο, κάποιος έπρεπε να αναπληρώσει το κενό που άφησε στα εξώφυλλα! 

Ο Cisse είναι ένας ξεπερασμένος επιθετικός, για τον οποίο όλη η ομάδα πρέπει να εργάζεται για αυτόν. Χωρίς ομαδικότητα και συχνά εκτός συστημάτων. Αστεία και μόνο που γράφονται. Αν έχεις ένα τέτοιο επιθετικό στην ομάδα σου, επιθετικού κλάσης, αν προσπαθούσε αυτός να μπει στο σύστημα της ομάδας και όχι η ομάδα σε αυτόν μάλλον θα είχε φτάσει πιο νωρίς το 2012.. Δηλαδή η καταστροφή!

Ο Cisse έχει μια επαγγελματική πορεία πίσω του αξιοθαύμαστη και πολλές ομάδες θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Αλλά εντούτοις είναι ο πιο παθιασμένος παίκτης μέσα στο γήπεδο, με θέληση για την νίκη. Ο Κέβιν Μιραλάς είναι ένας άκρως ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, με ωραίες τρίπλες, σουτ  και πρέσινγκ αλλά ακόμα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον αντίπαλο δέος. Τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια για να αναδείξει το ταλέντο του. Και μην ξεχνάμε οτι ακόμα στον Ολυμπιακό δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο. Κάτι που έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν με παίκτες που αφού υπέγραψαν παχυλά συμβόλαια "έκατσαν" πάνω σε αυτό.Ας ελπίσουμε να μην το ξαναδούμε. 

Για πολλούς, το δίλημμα Cisse ή Μιραλάς απλά δεν στέκει. Για κάποιους άλλους απλά…το σίριαλ συνεχίζεται!