Skip to main content

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα διάφορες φήμες κυκλοφορούν σχετικά με την ενδεχόμενη αποχώρηση του αμυντικού μέσου του Παναθηναϊκού, Gilberto Silva και την μετακίνηση του στην Premier League.

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν το ενδιαφέρον αγγλικών συλλόγων όπως της Φούλαμ, της Άστον Βίλλα και της Νιούκαστλ, για τον τριαντατετράχρονο διεθνή παίκτη του Παναθηναϊκού. 

Πιο συγκεκριμένα, στην εφημερίδα "Sun" δημοσιεύονται δηλώσεις απο το περιβάλλον του παίκτη όπου σχετικά αναφέρεται: "Ο Gilberto και η οικογένειά του λατρεύουν το Λονδίνο και θα μπορούσαν να εγκατασταθούν μόνιμα μετά την απόσυρση του απο τα γήπεδα. Ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην Premier League και ο Ζεράρ Ουγιέ της Άστον Βίλλα θα εμπλεκόταν σίγουρα στην προσπάθεια απόκτησής του. 

Ίσως όλα αυτά να έχουν μια δόση αλήθειας και γι' αυτό στον Παναθηναϊκό σκέφτονται την επιστροφή στην ομάδα του Marcello Mattos ήδη απο τον Ιανουάριο αν είναι δυνατόν. Οι συζητήσεις με την Μποταφόγκο έχουν ήδη ξεκινήσει για την επιστροφή του, έπειτα και από τις πολύ καλές του εμφανίσεις μέχρι τώρα. Αν συνυπολογίσουμε σε όλα αυτά και την σκέψη του Νίκου Νιόπλια για την μετατόπιση του Κώστα Κατσουράνη στην άμυνα του Παναθηναϊκού, το κέντρο του Παναθηναϊκού αποδυναμώνεται, και ίσως η επιστροφή του πλέον ίσως να είναι επιβεβλημένη.