Skip to main content

Απίστευτη ατάκα για τον Σωτήρη Κυριάκο, ξεστόμισε ο Ζακ Κρεβοσιέ…

«Για την κατάντια της Λίβερπουλ φταίνε τρεις άνθρωποι. Ο Ράφα Μπενίτεθ, αλλά και οι δύο πρώην ιδιοκτήτες, Χικς και Ζιλέτ. Ο Μπενίτεθ είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά γέμισε το ρόστερ της Λίβερπουλ με πάνω από 60 παίκτες αμφιβόλου αξίας. Με εξαίρεση τους Τόρες, Αλόνσο και Μασεράνο, οι υπόλοιπες μεταγραφές ήταν απλά τραγικές»

…μην βιάζεστε, τώρα έρχεται το καλό…

«Δεν χρειάζεσαι σκάουτερ για να γνωρίσεις ότι οι τρεις αυτοί παίκτες κάνουν τη διαφορά, αλλά οι υπόλοιποι είναι τουλάχιστον μέτριοι. Ο Σωτήρης Κυργιάκος κεντρικός αμυντικός στη Λίβερπουλ; Δεν το χωράει ο νους μου»

Απίστευτη δήλωση! Του βγάζω το καπέλο που δεν φοράω! Καλός ο Σωτήρης για την Ρέιντζερς αλλά μέχρι εκεί. Κάποιες φανέλες είναι πολύ βαριές για να τις φοράει ο οποιοσδήποτε…

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί ο μικρός θεούλης…

«Ο Λούκας προσπαθεί εδώ και τέσσερα χρόνια να φτιάξει όνομα, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρει. Απλώς δεν είναι τόσο καλός παίκτης. Και το άσχημο είναι ότι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στη Λίβερπουλ.

Επίσης ο Τζο Κόουλ. Με εξαίρεση την τεχνική του, ποτέ δεν έχει δείξει την αξία του. Μην ξεχνάμε ότι πέρασε τον περισσότερο καιρό στον πάγκο της Τσέλσι. Όσον για τον Πόουλσεν; Απλά δεν είμαι φαν του. Το ένα δάχτυλο του Μασεράνο ξέρει περισσότερη μπάλα από όσο ο Δανός. Ο Γιοβάνοβιτς είναι απλά ένα αστείο, δεν θα έπρεπε καν να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας».