Skip to main content

Αγανακτισμένος είναι ο Γκοβού εξαιτίας της είδησης που κυκλοφόρησε εχθές και ανέφερε ότι ο Γάλλος τράκαρε! Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού διαψεύδει με δηλώσεις του το συγκεκριμένο θεμα και μάλιστα λέει πως τη Παρασκευή κατέβηκε από το όχημα του σαν απλός πολίτης, για να βοηθήσει έναν οδηγό που έπεσε από το μηχανάκι του και όχι ότι έπεσε θύμα τροχαίου… Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό αποτελεί ντροπή για τα ελληνικά ΜΜΕ! Ο άνθρωπος έκανε κάτι που οι περισσότεροι θα κοιτάγαμε και θα φεύγαμε και αντί να του πούμε μπράβο, βγήκε στη φόρα ότι τράκαρε. Έλεος! Με το δίκιο του λοιπόν έχει βγει έξω από τα «ρούχα» του ο άνθρωπος!

Από εκει και έπειτα, ο σούπερ σταρ του «τριφυλλιού», στην ανακοίνωση του αναφέρει πως δεν έχει τιμωρηθεί από την ομάδα του, ενώ στο τέλος ζητάει να τον σεβόμαστε, έτσι ώστε να μπορεί να δουλεύει ήρεμα…

Όσον αφορά τις δηλώσεις του, αυτές είναι οι εξής: «Αρκετά πια! Το θέμα για τον τραυματισμό ενός οδηγού μηχανής έκανε την παραπληροφόρηση να συνεχιστεί και το να είμαι θέμα τις τελευταίες εβδομάδες είναι μη αποδεκτό και προσβάλει την εικόνα, επηρεάζει την οικογένεια μου και ειδικά εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ. Παρά τα όσα έχουν ειπωθεί δεν έχω τιμωρηθεί από την ομάδα μου για την συμπεριφορά μου. Χθες σαν απλός πολίτης, κατέβηκα από το όχημα μου για να βοηθήσω έναν οδηγό που έπεσε από το μηχανάκι του.

Έχω να προσφέρω πολλά στην ομάδα μου και στο γαλλικό ποδόσφαιρο και θέλω αυτό το θέμα με τους ψευδείς ισχυρισμούς να σταματήσει. Εγώ είμαι το θύμα. Θέλω να δουλεύω ήρεμος και θέλω ζητήσω να με σέβεστε ταπεινά. Μιλώντας για σεβασμό καλώ όλους τους Γάλλους δημοσιογράφους που πήραν αυτές τις ψευδείς ειδήσεις από την Ελλάδα να διαβάσουν το κεφάλαιο της 24ης Νοεμβρίου 1971 και ειδικά το άρθρο, 3, 5 και 6. Σίντνεϊ Γκοβού»!