Skip to main content

Διαβάστε πολύ προσεκτικά

Η 7η αγωνιστική της Super League , σε συνεργασία με την EPFL (European Professional Football Leagues) και τον Ο.Η.Ε., είναι αφιερωμένη στην εκστρατεία «Το ποδόσφαιρο ενάντια στην πείνα».Δώστε βάση στην παρακάτω πρόταση:

"Κάθε έξι δευτερόλεπτα, ένα παιδί χάνεται και συνολικά ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από χρόνιο υποσιτισμό"

Και τώρα το σπουδαιότερο απο όλα

Ο πρόεδρος της Super League κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: «H Super League συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία κατά της πείνας, γιατί το ποδόσφαιρο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων και μπορεί να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη. Συνολικά σε όλη την Ευρώπη, 16 διοργανώτριες αρχές, περισσότεροι από 250 σύλλογοι, 125 γήπεδα και εκατομμύρια φίλαθλοι θα δηλώσουν τη συμπαράστασή τους σε έναν ιερό σκοπό, την καταπολέμηση της πείνας.Η κοινωνική διάσταση του φαινομένου αυτού έχει γιγαντωθεί, καθώς οι ανισότητες σε παγκόσμιο επίπεδο πλήττουν τις οικονομικά ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες και κυρίως τα παιδιά. Καλούμε όλους να συμμετάσχουν στη συλλογή υπογραφών στην ιστοσελίδα 1billionhungry.org και να δηλώσουν με αυτό τον τρόπο την υποστήριξή τους σε ένα οξύ κοινωνικό πρόβλημα».

Εδω μιλάω εγώ

Καλέ, 1 μπριζόλα χοιρινή, 3 πιάτα μακαρόνια με πέστο, 4 μερίδες τηγανιτές πατάτες, 6 σουβλάκια, και 2 κομμάτια παστίτσιο, αν έκοβες κάθε μέρα απο το διαιτολόγιο σου, 30 μπριζόλες, 90 πιάτα μακαρόνια, 120 τηγανιτές πατάτες, 180 σουβλάκια και 60 κομμάτια παστίτσιο, ολόκληρο χωριό στην Μποτσούανα τάιζες το μήνα, και τους περίσσευε και για λίπασμα! Άσε τις δηλώσεις, και κόψε καμιά επιταγή ή ξεκινάς δίαιτα και κόβω τις κακίες!