Skip to main content

Το τελευταίο καιρό στο «στρατόπεδο» της εθνικής Σερβίας, επικρατούσαν οι φήμες ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα αποτελούσε παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ των «Πλάβι», Ντράγκαν Κάπισιτς, έδωσε τέλος σε αυτά τα σενάρια, αφού δήλωσε πως παραμένει προτεραιότητα γι’ αυτούς η συνεργασία με τον «Ντούντα» και ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Κάπισιτς, αυτές είναι οι εξής: «Είναι ψέμα ότι δεν θέλουμε τον Ιβκοβιτς. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για τον πάγκο της Εθνικής. Κανείς δεν σκέφτηκε έστω έναν πιθανό αντικαταστάτη για να συνεχίσει την δουλειά του Ντούντα. Ήταν και παραμένει προτεραιότητά μας».

Κλείνοντας ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της Σερβίας εξήγησε το γιατί δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα: «Μετά το Μουντομπάσκετ πήγε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό. Κάθε μέρα περιμένουμε το… σήμα του Ιβκοβιτς για να μιλήσουμε μαζί του ή με τον μάνατζέρ του. Ο Βούτσινιτς προσπαθεί να μιλήσει μαζί του από το τέλος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος».