Skip to main content

Ο παιχταράς της εθνικής Αργεντινής και της Μάντσεστερ Σίτι, Κάρλος Τέβες, πρόσφατα είχε δηλώσει πως δεν ευχαριστιέται πλέον το ποδόσφαιρο και σκέφτεται πολύ σοβαρά να «κρεμάσει» τα παπούτσια του! Ποια είναι όμως η γνώμη του προπονητή του στην αγγλική ομάδα; Η άποψη λοιπόν του Μαντσίνι, είναι ότι ο «Απάτσι» δεν πρόκειται να κάνει πράξη τα λόγια του και είναι σίγουρος πως γι’ αυτό φταίει η κούραση, αφού είναι ένας παίκτης που έχει γεννηθεί για να παίζει ποδόσφαιρο! Μακάρι τα λόγια του να βγουν αληθινά, γιατί όλοι μας θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Τέβες, να προκαλεί «αναγούλες» στους αντίπαλους αμυντικούς!

Από κει και πέρα, οι δηλώσεις που έκανε ο Ιταλός είναι οι εξής: «Δεν έχω μιλήσει με τον Κάρλος σχετικά. Γνωρίζω όμως πως έχει γεννηθεί για να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν θα μείνει τα επόμενα δέκα χρόνια στο Μάντσεστερ ή αν θα επιστρέψει στην Αργεντινή αλλά το σίγουρο είναι πως θα παίζει ποδόσφαιρο»

Κλείνοντας ο Μαντσίνι ανέφερε ότι ελπίζει η Αργεντινή να μην τον καλέσει στο ερχόμενο φιλικό του Νοεμβρίου, κόντρα στη Βραζιλία: «Η Αργεντινή παίζει φιλικό τον Νοέμβρη αλλά ελπίζω πως θα τον κρατήσουμε εδώ. Ο Κάρλος δεν ήταν μαζί μας στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας, ξεκίνησε τον Αύγουστο. Και μετά από τρεις μέρες έφυγε ξανά αφού είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του χωρίς να έχει ξεκουραστεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό που είναι το μεγάλο πρόβλημα για τον Τέβες είναι η έλλειψη ξεκούρασης, έχω παίξει ποδόσφαιρο και ξέρω. Καταλαβαίνω πως όταν είσαι κουρασμένος λες κάποια πράγματα που δεν εννοείς. Είναι φυσιολογικό».