Ισχυρίζεται πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ψήνει κάτι υγρό! Ο Μάικλ Ζαμπλ, ένας σεφ στο μακρινό Τέξας, τοποθετεί σε ένα ψωμάκι μια δόση μπύρας και το βάζει στο φούρνο για περίπου ένα 20λεπτο. Τόσο ώστε να συγκρατήσει το αλκοόλ. Μάλιστα του πήρε τρία χρόνια να σκεφτεί τη συνταγή αυτή η οποία δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα. Τι λέει εκείνος; «Η συνταγή μου είναι μοναδική. Είναι σα να τρως ένα μπρέτσελ και μετά να πίνεις ένα ποτήρι μπύρα»! Δυο σε ένα δηλαδή, δεν λερώνεις και ποτήρι για την μπύρα. Τα κατεβάζεις μαζί!
Δείτε το: