Skip to main content

Ο Νίκος Νιόπλιας έχει αρκετούς πονοκεφάλους εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ το Σάββατο που μας έρχεται. Ο Έλληνας τεχνικός, έχει να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα μιας και οι απουσίες για την ομάδα του είναι πολλές.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, έχει τεθεί εκτός μάχης για το ντέρμπυ με το Δικέφαλο του Βορρά, με τον Αργεντινό να κάνει ατομικό πρόγραμμα εδώ και πολλές μέρες.  Μετά τα νυχτοπερπατήματα του Γκοβού, ο Νιόπλιας έχασε και τον Λέτο ενώ στις απουσίες προστέθηκε και ο Σωτήρης Νίνης ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής μας με το Ισραήλ και η παρουσία του στην αποστολή είναι αμφίβολη.Εκτός αποστολής θα μείνει και ο Σαριέγκι καθώς επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Οι πράσινοι φαίνεται πως θα αγωνιστούν με πολλές απουσίες βασικών παικτών στο Σαββατιάτικο ματς ενώ αυτοί που θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα της ομάδας πρέπει να προσπαθήσουν τα μέγιστα ώστε να μην φανούν τα κενά των αστέρων του ΠΑΟ.

Αυτό βέβαια φαντάζει πολύ δύσκολο και μόνο το Σάββατο το βράδυ θα το ξέρουμε σίγουρα. Μέχρι τότε, ο προπονητής των πρωταθλητών θα παρακαλά να σταματήσουν τα προβλήματα εκεί και να μην βάλει και άλλα στο κεφάλι του…