Skip to main content

Και όνειρο έμεινε! Ο Ζοζέ Μουρίνιο ευελπιστούσε πως θα αναλάβει παράλληλα με την Ρεάλ Μαδρίτης την τεχνική ηγεσία της εθνικής Πορτογαλίας αλλά λογάριασε χωρίς τον ξεχοδόχο. Ο 45χρονος προπονητής ήθελε να είναι καθοδηγητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του στα επόμενα δυο παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2012 αλλά η "βασίλισσα" έθεσε βέτο.

Δεν μπορείτε κύριε Μουρίνιο να παίρνετε τόσα λεφτά, να έχετε πιο γεμάτο  πρόγραμμα κι από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος και να θέλετε να φορτωθείτε και μια εθνική… Το αναγνωρίζει κι ο ίδιος πάντως. Χαλάστηκε αλλά δεν γκρίνιαξε πολύ. Ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να παινευτεί για τον παχυλό μισθό που εισπράττει από τον σύλλογο της Μαδρίτης…

Οι δηλώσεις του:

"Για δύο μέρες είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα προπονήσω την Πορτογαλία και αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε. Οφείλω ωστόσο να ομολογήσω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα μεγάλο κλαμπ το οποίο έδωσε πολλά χρήματα για να με αγοράσει από την Ίντερ, ξοδεύει πολλά χρήματα για να με πληρώνει και ομολογουμένως είναι λογικό να είναι επιφυλακτική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Εξακολουθώ ωστόσο να έχω μια πικρή γεύση από το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Η Εθνική έχει τώρα έναν προπονητή και αυτός πρέπει να αναγνωρίζεται από όλους ως ο προπονητής μας και ως ο καλύτερος".