Skip to main content

Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, ποτέ δεν φταίει ο προπονητής! Σύμφωνα λοιπόν με τον Φέλιξ Μάγκατ, κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει… Ο προπονητής της Σάλκε, που έχει αρχίσει να βλέπει με… κιάλια την κορυφή της Μπουντεσλίγκα, έκανε δηλώσεις και θεωρεί υπεύθυνους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Τι τον έφτασε όμως σε αυτό το σημείο; Το γεγονός πως οι “μπλε” γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από την Νυρεμβέργη και πλέον βρίσκονται 17 βαθμούς πίσω στην βαθμολογία.

Εν τω μεταξύ, σίγουρα έχει και το δίκιο του ο 57χρόνος τεχνικός, αλλά δεν μπορείς να ρίχνεις ευθύνες μόνο στους παίκτες. Δεν γίνεται να φταίνε μόνο αυτοί. Εσύ στην ώρα του αγώνα τι έκανες;

Από κει και πέρα δήλωσε: “Είμαι απολύτως απογοητευμένος από την απόδοση των παικτών μου. Δεν συγκρίνεται με αυτή που είχαμε στον αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε εκείνο το παιχνίδι τα δώσαμε όλα σε αντίθεση με αυτό εναντίον της Νυρεμβέργης που απλά παρακολουθούσαμε τις προσπάθειες των αντιπάλων. Έρχονται δύσκολες στιγμές για τους οπαδούς της Σάλκε. Ελπίζω οι ποδοσφαιριστές μου να ευαισθητοποιηθούν άμεσα και να παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες. Προφανώς είχαν το μυαλό τους στο ταξίδι της επιστροφής ή ακόμα χειρότερα στις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες”.