Skip to main content

Στην Αγγλία επικρατεί αναβρασμός μετά το σοκαριστικό εξώφυλλο του περιοδικού Globe το οποίο γράφει στεγνά ότι "Ο πρίγκηπας Κάρολος είναι γκέι". 

 

Πέτρα του σκανδάλου φαίνεται να είναι ένας άνδρας – "συνοδός", ονόματι Κόλιν, ο οποίος στο τέλος του έτους θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με τις ιστορίες του, οι οποίες θα βάλουν φωτιά σε πολλά σπίτια επωνύμων στην Αγγλία και ανάμεσά τους και στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ καθώς αποδεικνύουν πως ο πρίγκηπας Κάρολος αλλά και πολλοί διάσημοι Άγγλοι είναι ομοφυλόφιλοι. 

 

Και σαν να μην έφτανε αυτό έρχεται και ο Τζόρτζ Σμίθ που δούλευε για τον Κάρολο το 1997 ο οποίος δήλωσε πως είχε πιάσει στα πράσα τον Κάρολο με έναν βοηθό του παλατιού όπου τον  κατέγραψε με βιντεοκάμερα και έδωσε την κασέτα στην Νταϊάνα. Την κασέτα αυτή πάντως, την έχει σήμερα ο πρώην μπάτλερ της Lady D, Πολ Μπάρελ. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν βγουν όλα αυτά στην δημοσιότητα.

 

Θα τρίζουν τα κόκκαλα της καημένης της Νταϊάνα με όλα αυτά, αν και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν τον είχαμε τον Κάρολο και για το πιο σκληρό αρσενικό!