Skip to main content

Άρε "Ελλάδα" για να μην έχεις φροντίσει να υπάρχουν στα γήπεδα σου, ανά πάσα στιγμή αστυνομικές δυνάμεις, οπλισμένες, έτοιμες να επιτεθούν,να διαφυλάξουν,να προστατεύσουν…πλήρωνε τώρα ,"ψυχική οδύνη" στον Νέναντ Κρστιτς. Γιατί το παιδί,δεν πήρε έτσι απλά μια καρέκλα και την κοπάνησε στα κεφάλια!-να αμυνθεί ήθελε, και πέσατε όλοι πάνω του να το φάτε- γιατί αστυνομία δεν υπήρχε τριγύρω να τον προστατεύσει.

Θυμήθηκε ,μετά από ένα μήνα και, να κάνει δηλώσεις ο Σέρβος τεχνικός, σχετικά με τα επεισόδια στο τουρνουά Ακρόπολις. Μίλησε σε αμερικάνικα ΜΜΕ και δήλωσε πως ότι έκανε,το έκανε γιατί..φοβήθηκε! Άχου το μωρέ!

"Ήταν ένα πολύ άσχημο περιστατικό, ειδικά για τα παιδιά. Απλώς προσπαθούσα να προστατέψω έναν συμπαίκτη μου. Όταν βλέπεις έναν συμπαίκτη σου πεσμένο κάτω και κάποιον να προσπαθεί να τον χτυπήσει, πας να τον προστατέψεις. Όποιος έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό καταλαβαίνει ότι αυτά συμβαίνουν. Είναι μέρος του παιχνιδιού", σχολίασε ο Σέρβος σέντερ και συνέχισε:

"Δεν λέω φυσικά πως ό,τι έκανα ήταν καλό. Ασφαλώς και ήταν κάτι πολύ κακό και είναι βέβαιο πως δεν θα επαναληφθεί. Αρχικά απολογήθηκα στις ελληνικές αρχές, αλλά και μέσω της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ μετά έκανα το ίδιο και στη σερβική τηλεόραση. Ζήτησα συγγνώμη και στον Μπουρούση.

Δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις στο γήπεδο, ούτε άνδρες της ασφάλειας. Φοβήθηκα. Είδα κάποιους οπαδούς, γυμνούς από τη μέση και πάνω, να έρχονται προς το μέρος μου. Είδα παίκτες της ελληνικής ομάδας να έρχονται κατά πάνω μου. Μου έβριζαν την οικογένεια. Σε εκείνες τις στιγμές δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Απλώς προσπαθείς να προστατέψεις τον εαυτό σου. Φοβήθηκα, γι’ αυτό και έκανα ό,τι έκανα".