Skip to main content

Μεγάλη πίστη για την πρώην ομάδα του,την Κοπεγχάγη έχει ο ποδοσφαιριστής της Μάιντς, Μπο Σβένσον… Ο Δανός αμυντικός, ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Παναθηναϊκός δεν τον φοβίζει σαν ομάδα, αλλά διαθέτει ορισμένες καλές μονάδες, όπως τον Τζιμπρίλ Σισέ. Από κει και πέρα, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και ο Σβένσον, ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Εν τω μεταξύ, ο συγκεκριμένος παίκτης βασίζεται στο φιλικό που έγινε το καλοκαίρι, όταν δηλαδή η Κοπεγχάγη επικράτησε με 2-0 του “τριφυλλιού”. Μα καλά τόσα χρόνια ποδοσφαιριστής δεν έχει μάθει ότι από ένα φιλικό δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά; Σίγουρα ο Παναθηναϊκός την Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να την κοντράρει με τίποτα, αλλά με την Κοπεγχάγη, άμα βρεθεί και σε καλή μέρα κιόλας, μπορεί να κάνει… πάρτυ! Φίλτατε Σβένσον, κοντός ψαλμός αλληλούια, που λένε κιόλας… θα περιμένουμε δηλώσεις σου μετά το τέλος του αγώνα (ελπίζουμε βέβαια ο Παναθηναϊκός να μας βγάλει ασπροπρόσωπους)!

Αναλυτικά δήλωσε: "Αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό σε ένα φιλικό το καλοκαίρι και κερδίσαμε 2-0. Δεν με εντυπωσίασαν πολύ. Διαθέτουν κάποιες καλές μονάδες που μπορούν να καθορίσουν ένα ματς, όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά σαν ομάδα δεν φοβίζουν. Η Κοπεγχάγη έχει ένα καλό σύνολο και μία καλή ομάδα. Αν είναι καλά οργανωμένη στην Αθήνα, μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα".