Skip to main content

Σε παντοτινή αγάπη φαίνεται πως έχει εξελιχθεί η σχέση του Ρικάρντο Καρβάλιο με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος αμυντικός, μίλησε στην Ισπανική εφημερίδα "As" με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του. Εν τω μεταξύ, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει βρεθεί υπό τις οδηγίες του “εκλεκτού” στην Πόρτο, στην Τσέλσι και τώρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σαν ένα πιστό σκυλάκι φαίνεται να ακολουθεί ο Καρβάλιο τον “Specialone”, καθώς “τρέχει” από πίσω του σε όποια ομάδα και αν πάει. Η μοναδική φορά που δεν το έκανε αυτό ήταν στην Ίντερ. Πως και έτσι; Περίεργα πράγματα που γίνονται ε;

Όσον αφορά τις δηλώσεις του παίκτη της "βασίλισσας", αυτός ανέφερε πως ο τεχνικός του σκέφτεται σαν ποδοσφαιριστής, ενώ του αρέσει να κερδίζει χωρίς να παίζει καλά, παρά το αντίθετο: Η Πόρτο επί των ημερών του ήταν φανταστική, ήμασταν όλοι πολύ αφοσιωμένοι σε αυτόν και παίζαμε τέλεια. Είναι προπονητής που σκέφτεται όπως οι ποδοσφαιριστές, του αρέσει να κερδίζει χωρίς να παίζει καλά, παρά να χάνει αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο.”

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κριτική που έχει δεχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, εξαιτίας του ότι δεν μπορεί να πετύχει πολλά γκολ: " Το σημαντικό είναι να διαβάζεις το παιχνίδι και να προσαρμόζεσαι σε αυτό. Πρέπει να μπορείς να καταλάβεις πότε πρέπει να επιστρέψεις στην άμυνα.”