Skip to main content

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δηλώνει φαν του Σερ Άλεξ, τον οποίο βλέπει σαν δάσκαλο. Ή μάλλον σαν τον κορυφαίο δάσκαλο! Και δεν έχει άδικο εδώ που τα λέμε. Μπορεί ο Μουρίνιο να θεωρείται ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ο Σκωτσέζος όμως έχει μια πορεία στο χώρο που την ζηλεύει ακόμα και ο Πορτογάλος!

Οι δηλώσεις του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ:

«Είναι από τους πιο πετυχημένους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Κρατάω σημειώσεις από τον τρόπο που προπονεί και από το πώς συμπεριφέρεται στους γύρω του. Προσπαθώ να μάθω. Είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Δεν γίνεται να μάθω από κάπου περισσότερα από όσα θα μάθω εδώ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

Στην αρχή ήμουν φοβισμένος, όμως μόλις αρχίζεις να τον γνωρίζεις βλέπεις ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό άνθρωπο. Αστειεύεται συχνά, αλλά όταν βλέπει ότι τα πράγματα δεν γίνονται όπως επιθυμεί τότε γίνεται σκληρός.

Δεν είναι ότι σε κάνει να νιώθεις άβολα. Απλά θέλει να έχεις αυτοπεποίθηση. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Ο καθένας χρειάζεται τα δικά του κίνητρα και έτσι πηγαίνει στον κάθε ποδοσφαιριστή και του μιλάει ξεχωριστά».