Skip to main content

Τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο συμπληρώνει ο <<τυπάρας>> Γιώργος Καραγκούνης και ο Γαλανόλευκος Φάρος μας καλεί να πάμε στο γήπεδο και να τον αποθεώσουμε. Και ναι, θα είμαστε εκεί! Για τον τελευταίο ίσως μεγάλο παίκτη αυτής της Εθνικής!

Η ανακοίνωση:

«Τα προκριματικά του EURO 2012 ξεκίνησαν με την ΕΘΝΙΚΗ μας να φέρνει δύο ισοπαλίες με ΓΕΩΡΓΙΑ [δεν μας άρεσε φυσικά η αρχή που κάναμε] και με ΚΡΟΑΤΙΑ μέσα στο ΖΑΓΚΡΕΜΠ [εκεί οι διεθνείς μας απόδειξαν ότι παραμένουμε μεγάλη ομάδα].

Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ καλεί τα μέλη του και τους φίλους της ΕΘΝΙΚΗΣ μας για τους δύο εντός έδρας αγώνες της στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, με την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-10-10 με την ΛΕΤΟΝΙΑ και την ΤΡΙΤΗ 12-10-10 με το ΙΣΡΑΗΛ. Είναι καθήκον μας και υποχρέωσή μας να πάμε όλοι στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και με την ΔΥΝΑΜΗ της φωνής μας να βοηθήσουμε τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας, για να πάρουμε τους 6 βαθμούς που θα μας οδηγήσουν στα τελικά του EURO 2012.Είναι καθήκον μας να γεμίσουμε το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και να γίνουμε ο 12 παίκτης της ΕΘΝΙΚΗΣ μας.

Είναι καθήκον μας όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ να βρεθούμε στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ στον αγώνα της ΕΘΝΙΚΗΣ μας με την ΛΕΤΟΝΙΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-10-10 για να τιμήσουμε και να χειροκροτήσουμε τον ΑΡΧΗΓΟ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, που συμπληρώνει 100 παρουσίες. Στην γιορτή του ΑΡΧΗΓΟΥ πρέπει το στάδιο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ να είναι κατάμεστο για να τον χειροκροτήσουμε και να τον ευχαριστήσουμε για όλες τις χαρές που μας έχει χαρίσει».