Skip to main content

Αρκετά πικραμένος είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ένζο Μαρέσκα, έπειτα από τον διωγμό του από τους "ερυθρόλευκους". Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής σε συνέντευξη του στο "Radio Toscana" μίλησε με τα χειρότερα λόγια για το πρωτάθλημα μας. Από ότι φαίνεται ο 30χρόνος μέσος βρήκε το "πρόβλημα" που είχε και δεν κατάφερε να μας… μαγέψει με το ταλέντο του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Τα τελευταία χρόνια ήμουν αρκετά τυχερός και αγωνίστηκα σε κορυφαία πρωταθλήματα, παλεύοντας για νίκες στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία. Στη συνέχεια βρέθηκα στην Ελλάδα, της οποίας το πρωτάθλημα είναι χαμηλής δυναμικότητας, με γήπεδα που δεν έχουν καν χορτάρι και ανθρώπους να κρέμονται απ’ τα παράθυρα".

Από κει και έπειτα, ο Μαρέσκα μπορεί να τα είπε όλα αυτά γιατί δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα, όμως το σίγουρο είναι πως δεν μίλησε με ανακρίβιες και αυτό είναι άλλο ένα χτύπημα που δέχεται το πρωτάθλημα μας στα διεθνή ΜΜΕ.

Ο Ιταλός στην συνέχεια της συνέντευξης του αναφέρθηκε στο μέλλον του:"Θα γυρνούσα στην Ιταλία για ν’ αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο, αλλά θα αποδεχόμουν προτάσεις από Γερμανία και Ισπανία. Είχα πρόταση από μία τουρκική ομάδα, αλλά ούτε αυτό το πρωτάθλημα με ενδιαφέρει. Τα τέσσερα χρόνια που πέρασα στη Σεβίλλη ήταν όμορφα, ίσως πρόκειται για την πιο σημαντική εμπειρία που είχα. Μετά την Ισπανία έψαχνα για μία νέα πρόκληση, αλλά τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά από ό,τι τα περίμενα".