Skip to main content

Πολύ φόβος παίζει ρε παιδάκι μου! Πολύ άγχος! Με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου παίζεις… Και 5-0 να χάσεις, να το έχεις ξαναπάθει! Δεν τρέχει τίποτα…

Η ήττα των «μπλαουγκράνα» από τη Χέρκουλες δεν ξεγελά τον Νιόπλια:

«Δεν ήταν σε καλή μέρα με τη Χέρκουλες η Μπαρτσελόνα. Εκπλήξεις μπορούν να γίνουν, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή έγινε μία έκπληξη θα γίνεται συνέχεια. Υπάρχει περίπτωση να έρθει εδώ μία ομάδα και να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από την Μπαρτσελόνα; Η αντίπαλός μας είναι φαβορί για να πάρει το Champions League, αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε. Στόχος μας είναι η πρόκριση και το θέμα είναι να βρισκόμαστε στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση όταν θα τελειώσουν οι αγώνες, όχι τι αποτελέσματα θα πάρουμε στην πορεία».

Όταν ένας έλληνας δημοσιογράφος τον ρώτησε για το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα δανειζόμενος την έκφραση ‘κάνω το σταυρό μου’ από έναν ισπανό εκπρόσωπο του Τύπου, ο Νίκος Νιόπλιας απάντησε:

«Ποτέ δεν είπα ότι κάνω το σταυρό μου. Δεν μου αρέσει η ειρωνεία. Πού είναι αυτός ο Ισπανός που το είπε;», ενώ για την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του ανέφερε: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος από την αρχή μέχρι το τέλος. Ιδιαίτερα με τέτοιους αντιπάλους. Ανά πάσα στιγμή πρέπει να προσέχεις, εδώ τα λάθη πληρώνονται. Για να κερδίσεις μια τέτοια ομάδα πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα λάθη και να βρεθείς εσύ σε τοπ φόρμα».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ, ΘΥΜΙΣΟΥ ΑΥΤΟ!