Skip to main content

Ο πιό γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο ο Γιουσέιν Μπόλτ δήλωσε πως αφού καταφέρει να διασχίσει τα 100 μέτρα του στίβου σε 9,4 δευτερόλεπτα πρόκειται να κρεμάσει τα αθλητικά του παπούτσια και να φορέσει τα ποδοσφαιρικά! Ο Μπόλτ είναι λάτρης του Βασιλιά των Σπόρ" το ποδόσφαιρο¨ και όνειρό του είναι να καταφέρει να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο.  

«Με καλή προπόνηση, έχω σίγουρα άλλα τέσσερα χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να κατεβάσω κι άλλο τον χρόνο μου στα 100 μέτρα. Με 9,4 δευτερόλεπτα, πιστεύω πως κανείς δεν θα μπορεί να κλέψει το ρεκόρ μου στο μέλλον. Μετά θέλω να παίξω για δύο χρόνια μπάλα. Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό αυτή η ιδέα εδώ και πολύ καιρό. Πιστεύω μάλιστα ότι με λίγη προσπάθεια θα γίνω ένας καλός μέσος». 

Ρόμπεν ετοιμάσου για μεγάλες κόντρες!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του BBC ρωτήθηκε, όπως ήταν φυσικό, για την μάστιγα του ντόπινγκ στον στίβο: «Για μένα είναι θέμα χρόνου. Αν κάποιος σταματήσει να ντοπάρεται, κάποια στιγμή θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Είναι όπως σε μια ανθρώπινη σχέση. Ακόμη κι αν εξαπατήσεις κάποιον, με τον καιρό μπορείς να τον ξανακερδίσεις. Είναι σε καλό δρόμο το άθλημα. Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν μεγάλα σκάνδαλα. Πιστεύω πως σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Υπομονή χρειάζεται».