Skip to main content

Παίκτης του Παναθηναϊκού και με κάθε επισημότητα είναι εδώ και λίγα λεπτά ο Λουίς Γκαρσία! Ο 32χρονος παικταράς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις κι έπειτα έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο το οποίο θα του προσφέρει το ποσό των 600.000 ευρώ συν τα όποια μπόνους. Καθόλου άσχημα!

Την Δευτέρα… παρουσιάζεται από του ανθρώπους του τριφυλλιού και τίθεται φυσικά άμεσα στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια καθώς έπεται δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για να μην εθελοτυφλούμε όμως, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός χρειάζεται έναν Χ χρόνο εξοικείωσης, δεδομένου ότι πρόσφατα είχε περιπέτειες με τον χιαστό του.

Ο ίδιος δηλώνει καλά και πανέτοιμος να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην επίτευξη των στόχων του… Η γκρίνια για το στραβοπάτημα της πρεμιέρας πάντως μειώθηκε, οι τόνοι έπεσαν και οι διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ, θα λέγαμε ότι «χρυσώνουν» το χάπι στον φίλαθλο κόσμο. Πως; Έβαλαν αγγελία και πιθανότατα εξετάζουν και τις προτάσεις! «Ζητείται βαρβάτος φορ που να σκίζει δίχτυα»! Αυτά είναι!