Skip to main content

Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός έχασε το παιχνίδι με τον Ηρακλή μέσα από τα… χέρια του, εξέφρασε ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», υποστήριξε πως χρειάζεται ακόμα χρόνο η ομάδα, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα έπρεπε να είχε τελειώσει το ματς.

«Νομίζω ότι σήμερα θα έπρεπε να το είχαμε τελειώσει το ματς.(Εσύ όντως έπρεπε να το είχες τελειώσει νωρίτερα με κόκκινη κάρτα  όταν έκανες το πέναλτι!)  Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες, όμως χρειαζόμαστε χρόνο. Πιστεύω πάντως είχαμε καλά διαστήματα, δείξαμε κάποια καλά δείγματα. Είναι μια καινούρια αρχή. Σίγουρα οι βαθμοί είναι βαθμοί, όμως πρέπει να μείνουμε και στα καλά, όπως στη δημιουργία των φάσεων», υποστήριξε ο έμπειρος άσος.

Αναφορικά για την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, απάντησε: «Συνολικά η λειτουργία μας δεν ήταν σωστή. Αφήσαμε χώρους, ισοφάρισε ο Ηρακλής, αλλά επαναλαμβάνω το ματς το είχαμε στα χέρια μας και το χάσαμε».

Τέλος, όσον αφορά για την συνέχεια, δήλωσε: «Ο χρόνος είναι υπέρ μας. Κάναμε ωραίους συνδυασμούς,είχαμε ευκαιρίες και αν είχαμε λίγη αποτελεσματικότητα θα κερδίζαμε. Ο Ολυμπιακός θα ανέβει επίπεδο, θα παίξει καλύτερα,θα πάρει τα αποτελέσματα. Θα δούμε μια διαφορετική ομάδα στο μέλλον».

Χρειάζεστε χρόνο; πότε θα είστε έτοιμοι δηλαδή; Στα πλέι οφ;