Skip to main content

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτηση του Φάμπιο Κουαλιαρέλα από τη Νάπολι με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο αντί του ποσού των 4,5 εκατ. ευρώ, με την προοπτική να δώσει άλλα 10,5 εκατ. το επόμενο καλοκαίρι για να περάσουν στην κατοχή της τα δικαιώματα του 27χρονου φορ.Πράγμα που λογικά θα κάνει, αλλιώς τα 4,5 για ένα δανεισμό ενός έτους παραείναι πολλά!

Πρώτος στόχος για την επίθεση ήταν ο Αντόνιο Ντι Νατάλε της Ουντινέζε, μετά όμως από το «ναυάγιο» στην συγκεκριμένη υπόθεση, οι ιθύνοντες των «μπιανκονέρι» στράφηκαν στον πρώην, πλέον, παίκτη των «παρτενοπέι». Την περσινή σεζόν πέτυχε έντεκα γκολ, ενώ συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής με την φανέλα της «σκουάντρα ατζούρα».

Η «Γιούβε» εξέταζει επίσης την περίπτωση του Τζιουζέπε Ρόσι της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, Βιγιαρεάλ.

Ο Κουαλιαρέλα θα μεταβεί την Παρασκευή στο Τορίνο για να υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα υπογράψει. Θα παίρνει δύο εκατ. ευρώ ετησίως.

Η αλήθεια είναι οτι η Γιουβέντους έχει εκτροχιαστεί τελείως και έχει χάσει τον παλιό της χαρακτήρα! Η μεταγραφή του Ντιέγο από την Βέρντερ το φανερώνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο! Ο Βραζιλιάνος ήρθε και πριν καλά καλά προσαρμοστεί φεύγει για την Χοφενχάιμ ως αποτυχημένος! Δεν γίνεται να αγοράζεις έναν ποδοσφιαριστή, να τον βαφτίζεις νέο Ζιντάν και μετά από μία σεζόννα τον διώχνεις… Τι παράδειγμα δίνεις στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ Ε;