Skip to main content

Συνέχεια στην ατυχία που είχε ξεκινήσει την Κυριακή με τον τραυματισμό του Τζιμπρίλ Σισέ επιφύλασσε η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό. Στην πρωινή προπόνηση της ομάδας οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σεμπάστιαν Λέτο αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και δεν κατάφεραν να προπονηθούν κανονικά.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος μέσος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού του και αποχώρησε από το πρόγραμμα, για προληπτικούς λόγους. Από τη δική του πλευρά, ο Αργεντινός αριστερός χαφ ένιωσε ενοχλήσεις στον τένοντα του αριστερού ποδιού του στη διάρκεια της προπόνησης και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Αμφότεροι θα υποβληθούν αύριο σε εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα μεγέθη των προβλημάτων τους. 



Τα προβλήματα αυτά, φυσικά, μόνο ευχάριστα δεν είναι για τον Νίκο Νιόπλια, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τη SKODA Ξάνθη, στον οποίο θα ανοίξει η «αυλαία» της φετινής Σούπερ Λίγκας. Ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον Σισέ και, αν μη τι άλλο, η απώλεια ακόμη δύο βασικών ποδοσφαιριστών θα ήταν μεγάλο πλήγμα για την ομάδα.