Skip to main content

Το αφεντικό τρελάθηκε στον Ολυμπιακό και δεν σταματάει τις μεταγραφές! Μετά τον Ουρτάδο κλείνει και τον Οράσιο Καρντόσο, ο οποίος θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» μόλις και αν τελειώσει ο Μαρέσκα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αρκείται στον Ουρτάδο, τον Ντουντού και τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο και φαίνεται πως θέλει άκόμα έναν αμυντικό χαφ για την θέση του ανασταλτικού μέσου.

Αυτή τη στιγμή δύο «ερυθρόλευκοι» που αγωνίζονται στα χαφ φέρονται να είναι με το ένα πόδι εκτός Ρέντη. Ο Μάρέσκα και ο Όσκαρ. Για τον πρώτο γίνεται προσπάθεια τις τελευταίες μέρες, ώστε να πειστεί ο Ιταλός να αποχωρήσει και να λάβει κάποια λεφτά του συμβολαίου αλλά αυτό μόνο… εύκολο δεν είναι. Πάντως στελέχη της ΠΑΕ εμφανίζονται αρκετά αισιόδοξα σχετικά με την αποχώρηση του ιταλού μέσου.

Από την άλλη τα πράγματα για τον Όσκαρ είναι διαφορετικά, καθώς υπάρχουν σύλλογοι της Ισπανίας που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Το δυσάρεστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν υπάρχουν σύλλογοι που να δίνουν στον Ισπανό μεσοεπιθετικό τα λεφτά που παίρνει από τους Πειραιώτες.