Skip to main content

Ο Νικόλας Πατέρας παραβρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τζένοα, ωστόσο την εσωδιοικητική κόντρα δεν την έχει ξεχάσει ακόμη. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ μιλώντας πριν την έναρξη του αγώνα εξέφρασε μέσω ειρωνικής τοποθέτησης την αισιοδοξία του για την φετινή χρονιά και άφησε αιχμές για τον πόλεμο που δεχόταν, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

"Ο Παναθηναϊκός σε αγωνιστικό επίπεδο, έχει εξαιρετικό ρόστερ, καλό προπονητικό τιμ και πιστεύω ότι σε αγωνιστικό επίπεδο θα πάνε όλα πολύ καλά. Τώρα σε διοικητικό επίπεδο από την στιγμή που ο νέο πρόεδρος έχει την στήριξη του Ντέρμπι δηλαδή του Γκόντζου και της Πράσινης, όλα και εκεί θα πάνε πολύ καλά.

 

Μιλάω για δύο εφημερίδες που εμένα με πολέμησαν ενώ τον νέο πρόεδρο τον στηρίζουν. Είναι καλό που στηρίζεται ο νέος πρόεδρος γιατί όλοι θέλουμε το καλό του Παναθηναϊκού», τόνισε ο  πρώην πρόεδρος του τριφυλλιού μπαίνοντας στο γήπεδο".

Χαρακτηριστική είναι και η αντίδραση του κόσμου προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη καθώς κατά τη διάρκεια του φιλικού και για αρκετό χρονικό διάστημα ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα. Συγκεκριμένα, αν και μέχρι το 20ο λεπτό τραγουδούσαν υπέρ της ομάδας, σε εκείνη το σημείο επήλθε η έκρηξη. Αρχικά φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και στη συνέχεια σήκωσαν ένα πανό που έγραφε «Κρήτη, Αυστρία, Κύπρος, Καναδάς, Αμερική. Πάρτε το χαμπάρι σας μισεί όλη η γη».

Λίγο αργότερα μπροστά απο τις θύρες 35-1 κρεμάστηκε ένα που ανέφερε «Ομάδα για μεγάλα πράγματα. Διοίκηση για κλάματα». Μάλιστα απο το… ρεπερτόριο δεν έλειψαν τα υβριστικά συνθήματα τόσο για τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, όσο και για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Κωνσταντόπουλο. Στην επανάληψη το σκηνικό επαναλήφθηκε με το ίδιο αλλά και… εμπλουτισμένο ρεπερτόριο. Στο 60ό λεπτό βγήκε ένα πανό που έγραφε "πάρτε τις γλάστρες σας και τον… (Κωνσταντόπουλο)"., ήταν ένα από τα πάνο που κρεμάστηκαν από τους οπαδούς στις εξέδρες, δείχνοντας την δυσαρέσκειά τους για την διοίκηση.