Skip to main content

Με σύστημα 4-2-3-1 παρέταξε τους «ερυθρόλευκους» ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Πάρντο και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Γκαλίτσιος. Στα χαφ βρέθηκαν οι Ντουντού-Γ. Παπαδόπουλος, στην τριάδα μπροστά τους οι Σοϊλέδης (αριστερά), Φετφατζίδης (κέντρο), Ρόμενταλ (δεξιά) και προωθημένος ο Μήτρογλου.

Η απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος τους Ριέρα, Ιμπαγάσα, Τοροσίδη και Ζαϊρί δεν αφαίρεσε διάθεση από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και στο πρώτο κιόλας εικοσάλεπτο είχαν φτιάξει ήδη τρεις «καθαρές» ευκαιρίες για γκολ.

Αρχικά ο Ρόμενταλ τελείωσε επιπόλαια την ωραία ενέργεια του Μήτρογλου, αργότερα ο ίδιος ο έλληνας φορ «σπατάλησε» στη συνέχεια την ασίστ του Παπαδόπουλου και ο Φετφατζίδης έκλεισε το φεστιβάλ αστοχίας (πλασάροντας… στη θύρα 7, μετά το υπέροχο γύρισμα του Δανού), οι διακόπτες έπεσαν.

Η διάθεση του Ντουντού, οι ατομικές ενέργειες του Φετφατζίδη και η κινητικότητα του Ρόμενταλ δεν υπερκάλυπταν τις μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών και η υποτονική ανάπτυξη των «ερυθρόλευκων» φυσιολογικά δεν παρήγαγε άλλες ευκαιρίες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος (46' Μοδέστο), Μπράβο (61' Χολέμπας), Γκαλίτσιος (61' Τοροσίδης), Γιάννης Παπαδόπουλος (46' Κατσικογιάννης), Φετφατζίδης (61' Ριέρα), Ρόμενταλ (46' Ιμπαγάσα), Σοϊλέδης (46' Ζαϊρί), Ντουντού (46' Οσκαρ), Μήτρογλου (46' Ντιόγκο)

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ (Μιγκέλ Λοτίνα): Μουνίθ, Ρούμπεν, Λόπο, Ρίκι (69' Αντριάν), Σαούλ (76' Ροντρίγκεζ), Λαουρέ, Αντόνιο Τόμας, Γουαρδάδο, Σολότο, Ντομίνγκεζ (84' Βαλερόν), Πέρεζ (76' Ντεσμαρέ)