Skip to main content

Στην Φλαμέγκο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιόγκο και όπως φαίνεται, ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής της βραζιλιάνικης ομάδας. περιμένουν πολλά από τον νεαρό επιθετικό!

Δεν λέω πως ο Ντιόγκο είναι άμπαλος αλλά έχει πολύ καιρό να δείξει ότι ξέρει καλή μπάλα. Ίσως τώρα που θα γυρίσει στη πατρίδα του να αλλάξει κάτι…

Οι δηλώσεις των δυο αντρών για τον Ντιόγκο…

Προπονητής,Ροζέριο Λουρένσο:«Είναι ένας παίκτης με μεγάλες δυνατότητες. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έκανε μία καλή σεζόν με την Πορτουγκέζα και αμέσως πήρε μεταγραφή για το εξωτερικό. Θα ανεβάσει πολύ την ποιότητα της ομάδας μας. Πιστεύω πολύ στον Βαλ Μπαϊάνο και τον Λεάντρο Αμαράλ, αλλά η προσθήκη του Ντιόγο θα είναι πολύ σημαντική. Ας περιμένουμε όμως να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή»

Αθλητικός διευθυντής-Ζίκο!

Δεν έχουμε υπογράψει και μέχρι να γίνει αυτό δεν μπορούμε να πούμε κάτι επίσημα. Όμως η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και ελπίζουμε να κλείσουμε τη μεταγραφή αυτή και κάποιες άλλες υποθέσεις μέχρι την Πέμπτη. Θα είμαστε βέβαιοι μόνο όταν υπάρξει ανακοίνωση. Ο αγώνας τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή»