Skip to main content

Ναί δεν σας ξεγέλασα με τον τίτλο! Το Ζούλιο Σέζαρ της ΑΕΚ θέλει η Καβάλα, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Βραζιλιάνος δεν είναι ευχαριστημένος στην Τουρκία και συγκεκριμένα από την Γκαζιάντεπσπορ, η οποία θέλει να τον αφήσει να φύγει, καθώς δεν αντέχει το μεγάλο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου. Μάλιστα η ομάδα της γειτονικής μας χώρας χρωστάει κάποια χρήματα στον Ζούλιο Σέζαρ, πράγμα που κάνει ακόμα πιο θετικά τα πράγματα για τους "Αργοναύτες". 

Ωστόσο αγκάθι στις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη αποτελούν οι απαιτήσεις που έχει ο Βραζιλιάνος, καθώς δεν δείχνει πρόθυμος να πέσει κάτω από τις 400.000 ευρω, ποσό που είναι απαγορευτικό αυτή την στιγμή για την Καβάλα. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα αυτό, το οποίο δεν θα αργήσει να τελειώσει είτε θετικά, είτε αρνητικά. 

Εντός της ημέρας περιμένουν στην Καβάλα την απάντηση του Μάριο Γκαλίνοβιτς. Οι "Αργοναύτες" αισιοδοξούν πως ο Κροάτης θα απαντήσει θετικά και την επόμενη σεζόν θα υπερασπίζεται τα γκολποστ της ομάδας. 

Την Τρίτη αναμένουν και ένα νέο πρόσωπο στην πόλη, καθώς ο Τζιμ Πάτερσον (31χρονος αριστερός μπακ) της Πλίμουθ θα παρευρεθεί στην προπόνηση των "κυανόλευκων".