Skip to main content

Επιτέλους και ένας Έλληνας στον Ολυμπιακό! Κοντέψαμε να ξεχάσουμε από ποια χώρα είναι αυτή η ομάδα βρε αδερφέ. Και όχι μόνο Έλληνας, αλλά και νεαρός! Αυτό κι αν είναι θαύμα! Αυτή κι αν είναι μεταγραφή!

Σύμφωνα με δηλώσεις του Τάσου Παπάζογλου, ο κεντρικός αμυντικός του Πανσεραϊκού βρίσκεται μια ανάσα από το να έρθει στο λιμάνι! Χαρακτήρισε αυτή τη μεταγραφή << όνειρο ζωής>> και τόνισε πως οι δύο ομάδες είναι κοντά στο να κλείσουν την συμφωνία!

Αφού κατάφεραν στον Ολυμπιακό να χάσουν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, καλά να πάθουν! Τώρα θα είχαν στην σύνθεση τους το μελλοντικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Εθνικής Ελλάδος! Απίστευτο;

Δείτε τι δήλωσε ένας παίκτης που αποτελεί το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου…

«Ξέρω ότι οι δύο ομάδες είναι κοντά στο να κλείσουν την συμφωνία, όμως δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτήν την στιγμή. Θα πρέπει να περιμένω. Είναι ένα όνειρο ζωής για κάθε παίκτη το να παίξει σε μία τέτοια ομάδα. Προσωπικά θα ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα και να πάω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Θα είναι ότι καλύτερο για μένα»

Ενώ μίλησε και για την Εθνική Ελπίδων : «Είμαστε μία πολύ καλή φουρνιά παικτών. Θέλουμε τώρα έναν βαθμό στον αγώνα με τα Σκόπια για να περάσουμε. Θεωρώ πως μπορούμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Μακάρι να τα καταφέρουμε».