Skip to main content

Η δεύτερη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει την Δευτέρρα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατάφερε να πείσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τον Ισπανό τεχνικό να αναλάβει τα ηνία των «ερυθρόλευκων» και έτσι επήλθε συμφωνία για συμβόλαιο δύο ετών, με απολαβές 1,4 εκ. ευρώ τον χρόνο. 

Ο κ. Μαρινάκης ταξίδεψε μαζί με τον Σωκράτη Κομινάκη αλλά και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Βαρκελώνη, όπου συναντήθηκαν με τον 46χρονο προπονητή και τον μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Οι όποιες διαφορές υπήρχαν στις πρώτες συζητήσεις λύθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» ικανοποίησε οικονομικά τον Ισπανό και επήλθε συμφωνία και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, ενώ έδωσε και απόλυτη ελευθερία μεταγραφών στον Βαλβέρδε. 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε στη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει στο πλευρό του βοηθό και γυμναστή της δικής του επιλογής καi ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δεν είχε την παραμικρή αντίρρηση στο συγκεκριμένο θέμα. Ετσι λοιπόν ο Βαλβέρδε θα έχει δίπλα του τους δύο συνεργάτες που είχε και στην πρώτη του θητεία στην ομάδα του λιμανιού. Βοηθός του θα είναι ο Γιον Ασπιάθου και γυμναστής ο Χάιμε Ποθάνκο, οι οποίοι θα ακολουθήσουν τον Βαλβέρδε στη δεύτερη «θητεία» του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Άντε να δούμε τι θα κάνει. Ησυχάσατε τώρα;