Πρώτο ραντεβού: Συμβουλές για να της μείνει.. αξέχαστο!

Δεν είναι μυστικό πως το πρώτο ραντεβού ουσιαστικά είναι μια συνέντευξη κάτω από την κατανάλωση φαγητού ή ποτού. Είναι μια αρκετά έντονη και αμήχανη στιγμή για το ζευγάρι ωστόσο είναι εκείνο το οποίο μπορεί να καθορίσει το μέλλον μιας πιθανής σχέσης.

 

Πρώτο ραντεβού: Πρέπει να την φιλήσεις ή όχι;

Δεν υπάρχει κανένας όμως λόγος να αγχώνεσαι. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και να την κάνεις να περάσει όμορφα μαζί σου χωρίς άγχος και αμηχανία. Αυτό είναι το μυστικό άλλωστε για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου και για ένα δεύτερο ραντεβού.

Μια έρευνα που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη με περίπου 8.000 συμμετέχοντες κατέληξε σε διάφορα συμπεράσματα σχετικά με το ποιο είναι το ιδανικό πρώτο ραντεβού για ένα ζευγάρι.

Προφανώς το να πας τη κοπέλα σου στο σινεμά, σε κάποιο σόου ή για ποτό και φαγητό είναι μια εύκολη και προβλέψιμη λύση, αφού το 60% των ανθρώπων δήλωσαν πως το σινεμά ή το εστιατόριο είναι το καλύτερο μέρος για να πετύχεις και ένα δεύτερο ραντεβού μαζί της.

Ωστόσο, ένα ραντεβού στο πάρκο είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική, αφού πολλές γυναίκες φάνηκαν να το προτιμούν από τα καθιερωμένα.

Σύμφωνα με την πλειοψηφία όμως για να πετύχεις ένα πρώτο ραντεβού αρχικά πρέπει να της προτείνεις αν θα ήθελε να βγείτε για ποτό έτσι ώστε να δεις τις προθέσεις της. Το εστιατόριο είναι μια λύση η οποία μπορεί να καθορίσει το μέλλον της μεταξύ σας σχέσης αφού το 24% των ανθρώπων δήλωσε πως είναι ένα ιδανικό και ήσυχο μέρος για να συζητήσετε και να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον.

Αν όμως κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα πει ναι σε κάθε σου προτίμηση. Και θυμήσου πως το κάτι διαφορετικό είναι αυτό που εξιτάρει μια γυναίκα. Βγες από τη ζώνη ασφαλείας σου και δείξε της τι σημαίνει περιπέτεια! Βάλε φαντασία στο πρώτο σας ραντεβού και να είσαι σίγουρος πως θα της μείνεις.. αξέχαστος!

 

 

Τι να φορέσω στο πρώτο ραντεβού;