Skip to main content

Καλώς ή κακώς στην εποχή μας, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και η τεχνική που χρησιμοποιούν κατ’ επέκταση οι άνδρες στο κρεβάτι, είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς και καθημερινής πολλές φορές παρακολούθησης ταινιών πορνό. Ψέματα; Όχι δα.

Κάθε άντρας που βλέπει σκηνές τέτοιου τύπου, είτε προέρχονται από πορνογραφικές ταινίες, είτε από τσοντο-ιστοσελίδες, θέλουν να τις κάνουν πράξη στην πραγματικότητα. Κι εκεί ξεκινάει ο μαραθώνιος, διότι δεν μπορείς να έχεις τη Jenna Jameson ούτε τη Sasha Grey να σου κάνουν όλα τα κόλπα. Υπάρχουν κινήσεις που δεν μπορείς να κάνεις στην πραγματική ζωή ή που αν κάνεις, θα γίνει με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να μην βρεθείς γυμνός στο δρόμο (εκεί όπου θα σε έχει πετάξει η τύπισσα προφανώς)!

Πάμε ένα-ένα να δούμε ποια είναι αυτά που απαγορεύονται!

Phone sex: 5 tips για να το ευχαριστηθείς και εσύ και εκείνη!

Σκαμπίλια με το πέος!

Τι γίνεται στις ταινίες πορνό; Ο άνδρας έχει μια τάση να χτυπάει το πέος του σε διάφορα σημεία της γυναίκας, οπίσθια, στήθος, μάγουλα… Οκ, είναι η κίνηση υποταγής, δείχνει άγριος και έτοιμος για τα πάντα ενώ το κάνει για να ξυπνήσει κι άλλο ερωτικά το άλλο πρόσωπο. Αν δεν είσαι σίγουρος ότι αρέσει στη σύντροφό σου ή αν δεν έχεις κάνει καν τον κόπο να της το πεις πριν το επιχειρήσεις, άστο καλύτερα.

«Που θες να τελειώσω»;

Λοιπόν αυτή είναι η σωστή ερώτηση! Ρώτα την κοπέλα σου που θες να τελειώσεις, μην το κάνεις απότομα αν πρόκειται ειδικά για σημεία όπως το πρόσωπο ή το στόμα. Μπορεί για να μην σε κακοκαρδίσει, να πει «όπου θες» αλλά ξαναρώτα την για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Στις ταινίες πορνό μία στιγμή καθηλώνει, οι παραγωγοί το ξέρουν ότι το κοινό θέλει να δει ακριβώς αυτό το πράγμα να γίνεται κι έτσι προτιμούν σημεία «φωτιά» της γυναίκας. Ωραίο να το βλέπεις. Ωστόσο ο μέσος όρος των γυναικών χαλιέται να εκσπερματίζουν στο πρόσωπό τους, ενώ για τα μαλλιά ας μην το σχολιάσω…

Όλο στο στόμα…

Άλλο σημείο το οποίο ανάβει πολύ τους άνδρες. Οι άνδρες πορνοστάρ πάντα μα πάντα, έχουν μια μανία να βάζουν όλο το πέος τους στο στόμα της γυναίκας. Μέχρι εκεί που φτάνει βρε αδερφέ. Αν εσύ θες πολύ να το κάνεις, μίλα μαζί της, συζητήστε το. Αν επιχειρήσεις να το χώσεις απότομα στο στόμα της το πιθανότερο είναι να πνιγεί. Μερικές πορνοστάρ ξέρουν τα κόλπα και ελέγχουν το μέχρι που θα το σπρώξει ο άλλος, δαγκώνοντας το πέος. Θες να στο κάνει αυτό ενώ είναι άπειρη; Δεν νομίζω…!

Πρωκτικό σεξ

Μεγάλη ενότητα αυτή. Στις ταινίες ενηλίκων είναι το πλέον συνηθισμένο. Πολλές γυναίκες όμως διστάζουν όταν η συζήτηση φτάνει εκεί. Ο τρόπος που θα το κάνει κάποιος στην πραγματικότητα, διαφέρει από ότι στις ταινίες. Αν είναι η πρώτη φορά της κοπέλας, τότε κάποιο λιπαντικό συνίσταται. Επιμένω. Το πρωκτικό σεξ πρέπει να το συζητήσεις με την σύντροφό σου κι αν δεχτεί, τότε τα πάντα πρέπει να γίνουν με απόλυτη προσοχή και φροντίδα.

Μετά το anal, γλύψ’το…

Πάμε πάλι με γνώμονα τι κάνουν οι κύριοι πρωταγωνιστές στις πορνο ταινιες. Μετά το πρωκτικό, στρέφουν το πέος στο στόμα της γυναίκας και περιμένουν την παρτενέρ να ανταποκριθεί κατάλληλα. Υπάρχουν, όμως, συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίους καλό είναι να μην γίνεται στην πραγματικότητα. Φυσικά αναφερόμαστε σε θέματα υγιεινής που απαγορεύουν δια ροπάλου την επαφή με το πέος μετά το πρωκτικό σεξ.

Λίγο πολύ αναλύσαμε σημεία που αποτελούν φαντασίωση στο σεξ για το ανδρικό φύλο και που αν η σύντροφος- κοπέλα είναι αρκετά περιπετειώδης, μπορεί και να τα εκτελέσει όλα χωρίς πολλά «όχι». Ε, κι εσύ μην περιμένεις να στα κάνει όποια γυναίκα γνωρίζεις. Πόσο μάλλον με την πρώτη. Όλα θέλουν τρόπο και χρόνο.

Το κρουασάν: Το νέο είδος στοματικού σεξ που ξετρελαίνει τους άνδρες