Η τεχνική που θα σε κάνει περισσότερο ελκυστικό στο γυναικείο φύλο!

Όταν συνηθίζεις να χρησιμοποιείς πολλές μεταφορές στην ομιλία σου, τείνεις να δείχνεις περισσότερο ελκυστικός στις γυναίκες σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Scientific Reports.

 

Το μυστικό για να δείχνεις πιο ελκυστικός στις γυναίκες!

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Τεχνολογίας της Κίνας, πραγματοποίησαν δημοσκόπηση σε πάνω από 116 γυναίκες σχετικά με τις προτιμήσεις τους στο ανδρικό φύλο. Οι γυναίκες βαθμολόγησαν 140 άντρες ανάλογα με την ελκυστικότητα του καθενός μέσα από φωτογραφίες οι οποίες συνοδεύονταν από σχόλια/κομπλιμέντα.

Κάθε κομπλιμέντο ήταν είτε μεταφορικό είτε κυριολεκτικό απέναντι στην γυναίκα που είχαν απέναντι τους. Όπως αποδεικνύεται, οι άντρες που χρησιμοποιούσαν μεταφορική διάλεκτο έδειχναν περισσότερο ελκυστικοί στα μάτια των γυναικών συγκριτικά με κάποιο κυριολεκτικό κομπλιμέντο. Για παράδειγμα, "τα μάτια σου είναι σαν ένα υπέροχο ουράνιο τόξο" ήταν περισσότερο ελκυστικό για τις γυναίκες από το κλασικό "τα χείλη σου είναι σέξυ".

Γιατί όμως οι γυναίκες προτιμούν τις μεταφορές;

Οι ερευνητές ισχυρίζονται πως η μεταφορική διάλεκτος δηλώνει εξυπνάδα και εφευρετικότητα για έναν άντρα, στοιχεία που τον κάνουν ιδιαίτερο ελκυστικό σε μια γυναίκα.

Ωστόσο, φρόντισε να μην το παρακάνεις, όσο έμπνευση και να έχεις διότι θα φαίνεται πως κάνεις υπερπροσπάθεια, γεγονός φυσικά που μπορεί να ξενερώσει απίστευτα μια γυναίκα.

 

Το χαρακτηριστικό που θα σε κάνει απίστευτα ελκυστικό στα μάτια κάθε γυναίκας!